17è Curs Pràctic d’Arqueologia Subaquàtica, organitzat pel CASC

Image (1) baixa-4.png for post 11606Entre els dies 3 de juny al 30 d’agost de 2013 el El Centre d’Arqueologia Subaquàtica de Catalunya ha programat un nou Curs Pràctic d’Arqueologia Subaquàtica, que aquest any es desenvoluparà en 3 indrets diferents: Roses, Detebre i el Port de la Selva, en funció dels 3 casos pràctics a estudiar

El CASC, que es l’organisme responsable d’elaborar l’inventari, i de vetllar per la protecció, la conservació, l’estudi i la difusió del patrimoni arqueològic de Catalunya que es troba submergit en aigües costaneres i interiors,  us ofereix l’oportunitat de participar en les activitats que porta a terme, des de prospeccions fins a excavacions i elaboració de planimetries. L’alumne pot triar entre alguna de les activitats previstes.

Enguany estan previstes les següents actuacions:

Del 3 al 28 de juny. Port base: Roses (Alt Empordà): Prospecció i excavació en jaciments de diferents cronologies.
Fondària: 0-20 metres

De l’1 al 26 de juliol. Port base: Deltebre/l’Ampolla (Tarragona): Excavació i planimetria d’un vaixell de finals del segle XVIII.
Fondària: 7 metres

Del 29 de juliol al 30 d’agost. Port base: Port de la Selva (Girona): Excavació i planimetria d’un vaixell romà (S. I aC-I dC).
Fondària: 25 metres. *Imprescindible títol d’immersió fins a 30 metres de fondària

Data límit per presentar la sol·licitud d’inscripció al curs: 30 d’abril de 2013

| Per a més informació cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.