“Les produccions ceràmiques de Barcelona, segles XIII-XVIII. Arqueometria i intercanvi tecnològic”, conferència al MUHBA

Image (1) ceràmiques_muhba.jpg for post 11469El proper dilluns dia 8 d’abril a les 19,00h, tindrà lloc la xerrada: “les produccions ceràmiques de Barcelona, segles XIII-XVIII. Arqueometria i intercanvi tecnològic”, a càrrec de Julia Beltran de Heredia (MUHBA) i Jaume Buxeda (UB).

La sessió, que s’emmarca dins del cicle “Diàlegs d’història urbana i Patrimoni” organitzat pel Museu d’Història de la Ciutat de Barcelona, tindrà lloc a la sala Martí l’Humà del MUHBA (Plaça del Rei, Barcelona).

L’assistència és gratuïta, però l’aforament és limitat, i  es recomana fer reserva prèvia trucant al telèfon 932 562 122, o per correu electrònic a reservesmuhba@bcn.cat.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.