Activitats organitzades pel MAC per a tots els públics

Image (1) taller-familiar-Ullastret.jpg for post 11345Durant aquests dies de festa el Museu d’Arqueologia de Catalunya ha programat un seguit d’activitats en les diferents seus, adreçades a tot tipus de públics, que us proposem per gaudir de l’arqueologia en família.

A la seu de BarcelonaQuan fa que no vens a l’Arqueològic?

Si t’acostes aquesta Setmana Santa a la muntanya de Montjuïc et sorprendrem! Viuràs la prehistòria en família i t’explicarem un secret: què feien els homes i les dones de l’antiguitat per posar-se ben macos.
Tallers i visites. Dissabte 30 i diumenge 31 de març. Activitats gratuïtes
| Per a més informació cliqueu aquí |

A la seu d’Empúries: Arriba la primavera i amb ella el bon temps!

Què millor que visitar una ciutat grega i romana a tocar de mar? Parlem d’Empúries, el nostre bressol… Quan de temps fa que no vas a veure-la? Et proposem diverses visites en diferents idiomes i una de molt especial per gaudir d’aquests dies de festa.

Visita teatralitzada i visites guiades. Divendres 29, dissabte 30 i diumenge 31 de març
| Per a més informació cliqueu aquí |

A la seu d’Olèrdola: Un parc natural amb unes vistes impressionants

T’imagines una tintoreria ibèrica, una fortalesa romana amb una església preromànica tot junt? I tot plegat en un parc natural amb unes vistes impressionants? A la muntanya d’Olèrdola han viscut molts homes i dones al llarg del temps i hi ha tingut lloc històries molt importants… Ara tens una bona oportunitat per conèixer-les!

Visita guiada. Diumenge 31 de març
| Per a més informació cliqueu aquí |

A la seu d’Ullastret: El lloc ideal per fer l’arqueòleg!

Sens dubte, Ullastret és la ciutat ibèrica més important de Catalunya. Situada en un paisatge suau i tranquil, al bell mig de l’Empordà, és un lloc ideal per anar a passar aquests dies i desconnectar de la rutina. Sota terra encara amaga moltes històries… T’apuntes amb la teva família a fer d’arqueòleg?

Visita familiar. Dilluns 1 d’abril Activitat gratuïta
| Per a més informació cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.