Presentació de la publicació “Tarraco christiana ciuitas”

Image (1) tarraco-christiana-ciuitas.jpg for post 11305El proper dia 4 d’abril es presentarà la publicació “Tarraco christiana ciuitas”, de Josep M. Macias i Andreu Muñoz, editors. L’acte, que anirà a càrrec de Joaquín Ruiz de Arbulo, tindrà lloc a les 19.30 hores al Paranimf de l’Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructuós (carrer de Sant Pau, 4, Tarragona).

El volum, que fa el número 24 de la col·lecció DOCUMENTA editada per l’ICAC, és el recull de les intervencions que es van desenvolupar durant el «Curs d’història i arqueologia cristiana de Tàrraco: Tarraco christiana ciuitas», realitzat l’any 2010, en col·laboració entre l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica, l’Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructuós i el Museu Bíblic Tarraconense.

L’obra és una reflexió interdisciplinar que afronta la complexitat històrica dels processos que causaren la fi del món clàssic tot preludiant l’etapa medieval. Conté articles de Géza Alföldy, Jaume Massó, Diana Gorostidi, Josep Amengual, Meritxell Pérez, Rafael Serra, Josep M. Macias, Jordi López Vilar, Josep M. Puche, Cristina Godoy, Judit Ciurana, Montserrat Claveria, Isabel Rodà, Manel Feijoó, Imma Teixell, Antoni Pladevall i Andreu Muñoz.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s