Jornada sobre “Paisatge i Història a Catalunya”

Image (1) paisatge.jpg for post 11257El proper dia 4 d’abril tindrà lloc a la seu de l’IEC (carrer del Carme, 47, Barcelona) la “Jornada Paisatge i Història a Catalunya”, coorganitzada pel Centre d’Història Contemporània de Catalunya, l’ICAC i la Societat Catalana d’Estudis Històrics (Institut d’Estudis Catalans).

Aquesta jornada, que compta amb la direcció científica dels investigadors de l’ICAC Marta Prevosti i Josep Maria Palet, pretén mostrar l’estat de la qüestió sobre els estudis de paisatge que s’estan realitzant a Catalunya, des de la perspectiva de la història, en diàleg amb la geografia i el medi ambient. Aquesta línia de recerca ha donat molts fruits en els darrers vint anys i han plantejat enfocaments nous, preguntes i un ric diàleg que es el que es vol fomentar en aquesta jornada.

Inscripció gratuïta i oberta a tothom, prèvia confirmació de l’assistència trucant als telèfons 935 526 177 i 935 529 103 o bé per correu electrònic a les adreces: mferranl@gencat.cat / martis@iec.cat

| Descarregueu el programa en pdf |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.