II Reunió Oikos de Bioarqueologia a Tarragona

Image (1) bioarq.jpg for post 11117L’Associació Catalana de Bioarqueologia i l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social han organitzat la II Reunió Oikos de Bioarqueologia, que tindrà lloc durant els dies 26 i 27 d’abril a l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES)

Aquesta reunió vol ser un espai de trobada per afavorir la circulació i l’intercanvi de coneixement entre totes les persones que s’interessen per la recerca bioarqueològica i les diverses disciplines que la integren.

La II Reunió Oikos de Bioarqueologia comprèn dues conferències a càrrec de ponents convidats, que tractaran de l’aplicació de les anàlisis d’isòtops estables, i comunicacions lliures obertes a tothom, sempre que estiguin relacionades amb la bioarqueologia. En paral·lel a aquestes activitats, se celebrarà també Assemblea General de l’ACBA.

| Descarregueu-vos el programa |

| Descarregueu-vos la buttleta d’inscripció |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.