Premi Musa a la museïtzació del jaciment romà de Guissona

Lliurament dels XX Premis Auriga a l’aula capella de la Universitat de Barcelona.
Lliurament dels XX Premis Auriga a l’aula capella de la Universitat de Barcelona.

El proppassat dilluns 11 de març el Museu de Guissona Eduard Camps va recollir el premi Musa a la millor exposició permanent relacionada amb el món clàssic en el marc de la XX edició dels premis Auriga.

Aquesta exposició s’insereix en el projecte de transferència de coneixement “Parc arqueològic de Guissona” que es va inauguurar el 10 de setembre de 2012. Aquest projecte coordinat per la UAB, l’ICAC i el Patronat d’Arqueologia de Guissona ha comprès nombroses campanyes arqueològiques i estudis que finalment, gràcies a la museïtzació del jaciment i a aquesta exposició permeten al visitant poder comprendre la història d’aquest significatiu indret en època romana.

En la categoria d’exposicions temporals, van rebre ex aequo el premi Musa les exposicions “Paradisus. Jardins i plantes medicinals de Tàrraco a Orleans” organitzada pel Museu Nacional Arqueològic de Tarragona i “Vil·la romana de Torre Llauder. De re rustica Iluronensium” organitzada pel Museu de Mataró.

| Per a més informació cliqueu aquí |

Una resposta a “Premi Musa a la museïtzació del jaciment romà de Guissona

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.