“Vine al museu en família! Pots fer una gran descoberta!”Activitat per a famílies els diumenges de març al MNAT

Image (1) activitats-familia-mnat.jpg for post 11148Us  recordem que el diumenge 17 de març continua el cicle d’activitats per a famílies que organitza el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona amb el lema “Vine al museu en família! Pots fer una gran descoberta!”, on es proposen  una sèrie d’activitats pensades per a grups de famílies que vulguin passar una estona interessant i divertida al voltant del nostre passat romà.

Durant tot el mes de març s’està portant a terme l’activitat “Construeix l’vrbs, viu la civitas!”, una proposta entorn a l’urbanisme i la vida en una ciutat romana, on es pot construir una ciutat romana ideal a partir d’una maqueta didàctica, organitzar els espais públics, els edificis d’espectacles o les illes d’habitatges i comprendre com era la vida dels seus habitants i quina és l’herència que n’hem rebut. Tot lligant-ho amb la realitat de Tàrraco, a través de les restes conservades al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona.

Dies:  diumenges 3, 10, 17, 24 i 31 de març de 2013
Lloc:  Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (Plaça del Rei, 5)
Hora: 11 del matí
Preu: 4 € per persona (cal fer reserva prèvia)

| Per a més informació cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.