Recull bibliogràfic d’Arqueologia i Paleontologia

Image (1) portada-recull-biblliografic.jpg for post 11172A partir d’ara trobareu disponible en aquesta pàgina web el nou recull bibliogràfic especialitzat en arqueologia i paleontologia que s’elabora mensualment des del Servei d’Arqueologia i Paleontologia de la Direcció General d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni.

Aquest recull bibliogràfic és el resultat del buidatge dels materials bibliogràfics i documentals que es reben al Servei d’Arqueologia i Paleontologia i que després passen a ser dipositats a la Biblioteca del Patrimoni Cultural de la Direcció General d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni, o al mateix Servei.

El recull està classificat alfabèticament per temes seguint el mateix criteri que s’estableix al bloc de la Tribuna d’Arqueologia i respectant les mateixes entrades de continguts per tema i continguts per cronologia. Inclou cites bibliogràfiques de documents en diferents formats: monografies, articles de revista, actes de congressos, estudis, recursos electrònics, etc. També s’inclouen enllaços considerats d’interès i relacionats amb el document citat, en especial quan aquest es troba disponible en format electrònic.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.