Recull bibliogràfic d’Arqueologia i Paleontologia

Image (1) portada-recull-biblliografic.jpg for post 11172A partir d’ara trobareu disponible en aquesta pàgina web el nou recull bibliogràfic especialitzat en arqueologia i paleontologia que s’elabora mensualment des del Servei d’Arqueologia i Paleontologia de la Direcció General d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni.

Aquest recull bibliogràfic és el resultat del buidatge dels materials bibliogràfics i documentals que es reben al Servei d’Arqueologia i Paleontologia i que després passen a ser dipositats a la Biblioteca del Patrimoni Cultural de la Direcció General d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni, o al mateix Servei.

El recull està classificat alfabèticament per temes seguint el mateix criteri que s’estableix al bloc de la Tribuna d’Arqueologia i respectant les mateixes entrades de continguts per tema i continguts per cronologia. Inclou cites bibliogràfiques de documents en diferents formats: monografies, articles de revista, actes de congressos, estudis, recursos electrònics, etc. També s’inclouen enllaços considerats d’interès i relacionats amb el document citat, en especial quan aquest es troba disponible en format electrònic.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.