L’ICAC participa aquest any en la 4a edició del programa “Professors i Ciència” que organitza la Fundació Caixa La pedrera.

Image (1) paleoambient-1.jpg for post 11098El curs que dirigirà l’ICAC en aquesta edició i que tindrà lloc el 17 d’abril a la seu de l’ICAC es titula “Identificació de paisatges culturals i iniciació als estudis paleoambientals” i estarà dirigit pel Dr. Josep M. Palet i la Dra. Itxaso Euba.

El programa convida el professorat de secundària de Catalunya a participar en cursos d’especialització científica als principals centres de recerca de Catalunya. Es tracta d’una oportunitat única, que permet al professorat tenir contacte amb els laboratoris dels centres de recerca i d’acostar la recerca actual als centres educatius.

– Aquests cursos són gratuïts i oberts a tots els professors interessats en participar-hi.
– El termini d’inscripció finalitza el proper dia 17 de març.

| Per a més informació sobre el curs, cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.