Conferència: “Arqueòlegs i intervencions furtives”

El proper 14 de març a les 18,30h, l’investigador del SERP Joan-Carles Alay participará als Seminaris del Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia amb la conferència: “Arqueòlegs i intervencions furtives”.

L’acte tindrà lloc al Seminari del departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia. Facultat de Geografia i Història, al c/ Montealegre 6-8, 1r pis.Joan-Carles Alay ha participat en diverses entrevistes i activitats relacionades amb el tema de la seva tesis doctoral que gira al voltant de l’espoli arqueològic.

| Descarregueu el cartell del seminari en pdf |

Vegeu articles relacionats:
– La Vanguardia, Taula rodona, BCNegra: “Més perill que Indiana Jones
– El Punt: Espoliadors del Patrimoni (part 1)
– El Punt: Espoliadors del Patrimoni (part 2)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.