Presentació del llibre: “L’ager del Municipium Sigarrensis: poblament i xarxa viària entre la Prehistoria i l’Antiguitat Tardana”

Image (1) llibre_ager_Sigarrensis1.jpg for post 11022El proper dissabte 9 de març, a les 18.00h tindrà lloc la presentació del llibre “L’ager del Municipium Sigarrensis: poblament i xarxa viària entre la Prehistoria i l’Antiguitat Tardana”, de Natàlia Salazar Ortiz. L’acte se celebrarà al Museu Municipal Josep Castellà Real de Prats de Rei (Anoia).

Aquesta publicació és el guardó de la 9a edició del Premi Memorial Josep Barberà i Farràs, que convoca la Societat Catalana d’Arqueologia. L’esmentat premi consisteix en la publicació de l’obra guanyadora, que en aquesta ocasió es tractava del treball de final del Màster oficial interuniversitari en Arqueologia clàssica (Universitat Rovira i Virgili, Universitat Autònoma de Barcelona i ICAC) de l’autora.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s