IN MEMORIAM del Professor Doctor José Ignacio Padilla Lapuente

Image (1) Padilla.jpg for post 11037El proper dia 13 de març a les 12,30 es retrà homenatge al Professor Doctor José Ignacio Padilla Lapuente (10 de desembre de 1953 – 7 de desembre de 2012).

La Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona organitza un acte acadèmic en record de la figura d’aquest apreciat arqueòleg que ens va deixar ara fa 3 mesos. A l’acte, que tindrà lloc a l’Aula magna de la Facultat de Geografia i Història (carrer Montalegre, 6, 4a planta), participaran diversos professors i companys, i es clourà amb la intervenció del Pofessor Doctor Antonio Malpica, Catedràtic d’Història Medieval de la Universitat de Granada, amb la intervenció: “la Arqueologia y la Arqueologia Medieval”

| Descarregueu-vos la invitació a l’acte en pdf |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.