Workshop a Santiago de Compostela: “Anàlisis de aplicación de las nuevas técnicas a la arqueologia. La problemàtica de la divulgación”

Image (1) CARTEL-ARQUEOLOXÍA.jpg for post 10985El proper 14 de març está prevista una jornada de treball a la ciutat gallega de Santiago de Compostela, sota el títol genèric: ”Anàlisis de aplicación de las nuevas técnicas a la arqueologia. La problemàtica de la divulgación”, en què es tractaran diversos aspectes de l’aplicació de les noves tecnologies dins de l’àmbit de l’Arqueologia.

Durant aquest taller, que se celebrarà al Instituto de Estudos Galegos Padre Sarmiento (Rua de San Roque, 2), i la matrícula del qual és gratuïta, estan previstes 4 sessions de treball a càrrec de Jordi Pardo Rodríguez (Fundació Catalunya Media), Alfredo Grande León (Sociedad Española de Arqueologia Virtual), Joan Santacana Mestre (UB) i Rafael Azuar Ruiz (Museo Arqueológico de Alicante.

| Per a accedir al formulari d’inscripció i altres informacions cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s