Workshop a Santiago de Compostela: “Anàlisis de aplicación de las nuevas técnicas a la arqueologia. La problemàtica de la divulgación”

Image (1) CARTEL-ARQUEOLOXÍA.jpg for post 10985El proper 14 de març está prevista una jornada de treball a la ciutat gallega de Santiago de Compostela, sota el títol genèric: ”Anàlisis de aplicación de las nuevas técnicas a la arqueologia. La problemàtica de la divulgación”, en què es tractaran diversos aspectes de l’aplicació de les noves tecnologies dins de l’àmbit de l’Arqueologia.

Durant aquest taller, que se celebrarà al Instituto de Estudos Galegos Padre Sarmiento (Rua de San Roque, 2), i la matrícula del qual és gratuïta, estan previstes 4 sessions de treball a càrrec de Jordi Pardo Rodríguez (Fundació Catalunya Media), Alfredo Grande León (Sociedad Española de Arqueologia Virtual), Joan Santacana Mestre (UB) i Rafael Azuar Ruiz (Museo Arqueológico de Alicante.

| Per a accedir al formulari d’inscripció i altres informacions cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.