Presentació del llibre “Arqueologia i política. La gestió de Martín Almagro Basch al capdavant del Museu Arqueològic Provincial de Barcelona (1939-1962)”

Image (1) arqueologia-i-politica.jpg for post 10798El proper dijous 07 de març a les 19:00 h tindrà lloc la presentació del llibre Arqueologia i política. La gestió de Martín Almagro Basch al capdavant del Museu Arqueològic Provincial de Barcelona (1939-1962) de Francisco Gracia Alonso. L’acte es realitzarà al Museu d’Arqueologia de Barcelona (MAC) (Passeig de Santa Madrona, 39-41, Parc de Montjuïc).

La presentació de l’acte anirà a càrrec de Xavier Llovera, director del Barcelona Museu d’Arqueologia de Catalunya, i comptarà amb la intervenció de Francisco Gracia Alonso, catedràtic de Prehistòria de la Universitat de Barcelona (UB) i director del Grup de Recerca en Arqueologia Protohistòrica (GRAP).

| Descarregueu la  invitació |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s