Inauguració de l’exposició “Cavalls i Poder en el Món Ibèric” al Museu de Tàrrega

Image (1) cavalls.jpg for post 10960Aquesta tarda a les 8 del vespre s’inaugurarà l’exposició “Cavalls i Poder en el Món Ibèric” a la sala d’Exposicions Temporals del Museu Comarcal de l’Urgell-Tàrrega (C/ Major, núm. 11).

El Museu Comarcal de l’Urgell ha personalitzat aquesta exposició de la Universitat de Lleida i el GIP (la itinerància de la qual coordina el MAC i ARQUEOXARXA) amb alguns materials propis del Museu de Tàrrega relacionats amb els cavalls, una peça del Museu de la Noguera i restes òssies de cavalls dels Vilars d’Arbeca.

Com a activitat complementària, el proper dimecres 20 de març a les 8 del vespre està programada la conferència “Els cavalls dels ibers”, que oferirà la zoòloga Ariadna Nieto Espinet.

L’exposició romandrà oberta fins el 31 de març.

| Descarregueu la invitació en pdf |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.