“Els romans ens visiten” Jornades de recreació històrica romana a Amposta

Image (1) romans.jpg for post 10868Els propers dies 1 i 2 de març se celebraran a Amposta les “Jornades de recreació històrica romana”, organitzades pel Museu de les Terres de l’Ebre, a càrrec de la Legio VII Gemina de Tarraco Viva.

Durant aquestes jornades hi ha previstes diverses activitats adreçades al gran públic per donar a conèixer el llegat dels romans a les Terres de l’Ebre. Aquests actes commemoren la batalla de les Boques de l’Ebre (207 aC), en la qual la victòria dels romans sobre els cartaginesos consolidà el seu control del territori al nord del riu Ebre, moment en que s’inicia definitivament l’hegemonia de Roma en l’àmbit del Mediterrani.

| Descarregueu el programa d’actes previstos aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.