Convocatòria de la 10a edició del Premi d’Arqueologia: Memorial Josep Barberà i Farràs

Image (1) memorial.jpg for post 10195La Societat Catalana d’Arqueologia (SCA) ha publicat les bases de la 10 edició del Premi d’Arqueologia: memorial Josep Barberà i Farràs. El termini de presentació de treballs finalitzarà el 30 de juny.

Aquest és un premi el convoca la Societat Catalana d’Arqueologia, al qual poden optar tots els seus socis i sòcies. La SCA atorgarà el Premi d’Arqueologia al treball original i inèdit que un Jurat qualificat consideri millor. El premi, a més del reconeixement que representa aquest guardó, consisteix en la publicació de l’obra.

| Descarregueu bases de la convocatòria clicant aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.