“Climate change and behavioural adaptations: a late Pleistocene perspective from Blombos Cave (South Africa)”

Image (1) Blombos.jpg for post 10470El proper 4 d’abril de 2013, a les 16:30h, se celebrarà el SimulPast Seminar “Climate change and behavioural adaptations: a late Pleistocene perspective from Blombos Cave (South Africa)” presentat pel Dr. Geeske Langejans (Leiden University). El seminari es donarà a la Sala d’Actes de la Delegació del CSIC a Catalunya (C/ Egipcíaques 15, Barcelona).

El seminari analitzarà la influència del medi ambient en les estratègies de subsistència humana a Blombos Cave (Sud-Àfrica) i examinarà els canvis en la representació de petites i grans espècies de mol·luscs i mamífers per determinar l’entorn local i el clima.

Amb aquest seminari es vol mostrar la hipòtesi de com l’evolució del clima i del medi ambient ha influenciat de manera representativa en el comportament i evolució tecnològica durant el Plistocè a l’Àfrica.

És un esdeveniment organitzat paper Grup de Recerca caSEs (Complexity & Socio-Ecological Dynamics) Institució Milà i Fontanals (CSIC), dins la Línia d’Investigació Estabilidad y cambio social en las sociedades humanas: pasado, presente y futuro.

Per a més informació, cliqueu aquí.

| Descarregueu programa en PDF |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.