Intervenció arqueològica al nucli antic intramurs a la Tallada d’Empordà (Baix Empordà)

Restes del tram de muralla, fossat i pont posat al descobert al carrer Portalet. Imatge: Almudena García
Restes del tram de muralla, fossat i pont posat al descobert al carrer Portalet. Imatge: Almudena García

La intervenció arqueològica que es du a terme a la Tallada d’Empordà, ha posat al descobert les restes d’un camp de sitges d’època tardoantiga-altmedieval, i les restes del castell existent a la població des del s. XII, del qual s’ha pogut documentar part dels murs perimetrals i un tram de la muralla, el fossat i un pont que el travessava al carrer del Portalet.

El passat 7 de gener es va iniciar el control arqueològic de les obres de rehabilitació del casc antic-intramurs de La Tallada d’Empordà. El projecte fou informat favorablement per la Comissió del Patrimoni Cultura de Girona  i contemplava el control arqueològic preventiu de les obres, ja que s’havien d’executar dins el recinte fortificat de La Tallada d’Empordà i atesa l’alta expectativa que es conservessin restes de la muralla, així com restes relacionades amb l’estructura defensiva (fossat, etc) a nivell de subsòl.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.