Seminari “Oci i arqueologia: cap a una història del turisme arqueològic” – ICREA

Image (1) oci_arqueologia.jpg for post 10270Des de la Institució Catalana de Recerques i Estudis Avançats (ICREA) organitzen el seminari internacional “Oci i arqueologia: cap a una història del turisme arqueològic”, que se celebrarà el proper dia 28 de febrer de 2013, al llarg de tota la jornada, a la Sala de Juntes de la Facultat de Geografia i Història – UB.

Aquesta reunió pretén realitzar una anàlisi comparativa del desenvolupament del turisme arqueològic i de l’arqueologia en una dimensió diacrònica i global, al llarg de dues sessions (matinal i de tarda) on es farà una introducció als orígens del turisme arqueològic i se n’exposaran exemples com ara Empúries, les Illes Canàries, Volubilis o Portugal. També es tractarà el tema dels usos del patrimoni arqueològic enfocat al destí turístic, així com la comercialització d’aquest llegat arqueològic i l’esdevenir patrimoni com a distintiu d’un lloc.

El seminari està finançat per la Facultat de Geografia i Història UB – Organització de Congressos i Jornades (OCJ), el grup ICREA i el projecte d’investigació del Ministerio de Economía y Competitividad, Sin Fronteras.

| Per a més informació, cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s