La conferència “Els hominoïdeus fòssils de Catalunya” obrirà el cicle “Cafès Científics. A Sabadell, ciència. 2013”

Image (1) cafes_científics.jpg for post 10679Aquesta setmana comença el cicle de xerrades “Cafès Científics. A Sabadell, ciència. 2013”, sota l’auspici de les institucions científiques de Sabadell, que conviden la població a parlar de ciència en un ambient informal en què es tractaran temes pluridisciplinars com l’evolució humana, la vida extraterrestre, la investigació i la innovació que es fa als hospitals públics, què té a veure el dèficit d’infraestructures i la geometria fractal o temes  sobre la conservació de la biodiversitat.

El cicle s’inaugura el proper dijous dia 21 a les 19,00 h amb la conferència: “D’on venim? Els hominoïdeus fòssils de Catalunya”, a càrrec de Salvador Moyà, investigador ICREA i director de l’Institut Català de Paleontologia.

El lloc on podreu gaudir d’aquestes xerrades mentre preneu una beguda és el Bar de Ca l’Estruch, (c/ Sant Isidre 140, Sabadell). L’activitat és gratuïta, però cal fer inscripció prèvia a: reserves@icp.cat

| Per a més informació cliqueu aquí |

| Descarregueu el programa sencer en pdf |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.