Jornades sobre tecnologia romana aplicada a la vida quotidiana – Camp d’Aprenentatge de Tarragona per a docents

Un cop més, l’ICAC i el Camp d’Aprenentatge de la ciutat de Tarragona organitzen un curs d’arqueologia destinat especialment als professors de secundària i batxillerat de la província de Tarragona, que se celebrarà entre el 25 de febrer i el 2 de març de 2013, sota el títol “La tecnologia romana aplicada a la vida quotidiana”. Les inscripcions són gratuïtes i estan obertes fins al 18 de febrer.

El curs té un total de 30 hores lectives i pràctiques. Està adreçat a tots els professors/es i directors/es dels centres d’Educació Primària i Secundària interessats en temes arqueològics i didàctics, però també està curs obert als estudiants de Ciències de l’Educació i al públic en general.

Enguany el curs està dedicat a “La tecnologia romana aplicada a la vida quotidiana” i s’articula entorn una sèrie de sessions que reflectiran els aspectes tècnics fonamentals d’aquesta època, amb referències directes a la ciutat de Tàrraco, seguides d’unes sessions de treball d’aplicacions didàctiques sobre els temes presentats.

Per a més informació cliqueu aquí.

| Descarregeu programa en PDF |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.