Prorrogada l’exposició “Sotto Luce. Apol·lo, llum i imatge” del Museu Nacional d’Arqueologia de Tarragona

Image (1) sotto-luce-portada-web-vert.jpg for post 10429L’exposició Sotto Luce. Apol·lo, llum i imatge , que es pot visitar al Museu Nacional d’Arqueologia de Tarragona (MNAT) des del passat 26 d’octubre, ha estat prorrogada fins el 10 de febrer de 2013.

L’exposició, que s’integra dins del certament SCAN 2012 ha rebut 8.682 visitants des de la seva inauguració. Els autors de l’exposició, Ramón Casanova, Jorge Egea, Israel Ariño i Xavier Mulet, han creat una proposta en la qual les instal·lacions de càmeres obscures, múltiples i imatges fotogràfiques es fusionen per crear un ambient de reflexió sobre la llum i la imatge, partint de la iconografia d’Apol·lo.

De la mateixa manera es prorroguen les visites comentades per al públic general, els diumenges a les 12:00 h.

| Per a més informació, cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.