Presentació de l’Anuari d’arqueologia i patrimoni de Barcelona 2011

Image (1) anuari.jpg for post 10334El proper dimarts 05 de febrer a les 19:00 h tindrà lloc la presentació de l’Anuari d’arqueologia i patrimoni de Barcelona 2011. L’acte se celebrarà a l’Espai 4 (Palau de la Virreina, La Rambla 99, 4 art pis), i  és gratuït.

L’Anuari d’arqueologia i patrimoni de Barcelona té com a objectiu difondre i deixar constància de l’activitat anual en el camp de la recerca arqueològica i de l’actuació sobre el patrimoni històric a la ciutat. La publicació, que recull totes les intervencions arqueològiques i els treballs de conservació i restauració i les intervencions en el patrimoni realitzades durant l’any, va dirigida tan als ciutadans que tenen interès en allò que està passant al seu barri o al seu carrer, com a especialistes que volen saber en quins camps s’ha estat treballant i quines són les aportacions al coneixement històric i a la recuperació del patrimoni de la ciutat.

L’Anuari ha de servir com a referent i punt d’inici de diferents recerques, ja siguin d’anàlisi o de síntesi. El que es pretén és difondre i donar immediatesa a la informació que es va generant com a resultat de les diferents intervencions de caràcter preventiu gestionades pel Servei d’Arqueologia – Institut de Cultura de Barcelona. És, en definitiva, una de les eines de l’Ajuntament de Barcelona per a la promoció i divulgació de l’activitat arqueològica a la ciutat.

L’Anuari d’arqueologia de patrimoni de Barcelona 2011 recull el resultat de 56 intervencions, algunes de les quals inclouen diferents conjunts arqueològics, com són les de la Línia d’Alta Velocitat, i 7 intervencions de conservació i restauració i d’intervenció sobre el patrimoni, ja siguin treballs in situ o al laboratori.

| Descarregueu invitació aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.