Diàlegs d’Història i Patrimoni al Museu d’Història de la Ciutat de Barcelona

El proper dilluns 04 de febrer a les 19:00 h tindrà lloc la conferència Carles Pirozzini i la Barcelona del 1888 a càrrec de la historiadora Maria Ojuel.

La conferència s’insereix en el marc dels Diàlegs d’Història i Patrimoni del Museu d’Història de la Ciutat de Barcelona (MUHBA), el format més flexible per explotar idees noves i per comunicar estudis sobre la trajectòria de la ciutat, el seu patrimoni historicoartístic i les representacions urbanes de Barcelona i altres ciutats.

L’acte se celebrarà a la Sala Carreras Candi, MUHBA, Centre de recerca i debat, Baixada de la Llibreteria, 7 de Barcelona. L’assistència és gratuïta i l’aforament limitat. Per aquest motiu es recomana reserva prèvia al telèfon 93 256 21 22 o a l’adreça electrònica reservesmuhba@bcn.cat

| Per a més informació, cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.