“Viatge a l’antic Egipte”. Setmana d’activitats per a tots els públics sobre l’antic Egipte

Image (1) setmana-Egipte.jpg for post 10351Sota el títol “Viatge a l’antic Egipte”, la Societat Catalana d’Egiptologia ha organitzat, una setmana d’activitats adreçades a tots els públics del dia 4 al dia 9 de febrer a l’espai Fòrum Fnac Illa, a l’Avinguda Diagonal número 549, de Barcelona.

L’egiptologia desperta un creixent interès entre el gran públic i cada vegada són més les persones que s’apropen a conèixer a aquesta cultura mil·lenària que presenta aspectes d’una sorprenent contemporaneïtat. Durant la setmana, i sota diferents formats, la SCA ens apropa a diferents temes relacionats amb l’egiptologia, com ara el trasllat dels temples de Núbia, un fet significatiu de la història recent d’Egipte; o bé els resultats de la missió arqueològica d’Oxirrinc on s’excava ininterrompudament des de fa 20 anys, i fins i tot un taller per aprendre a desxifrar jeroglífics destinat a públic familiar.

| Descarregueu el programa en PDF |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.