Renovada la Xarxa temàtica PalMesoPyr

La comunitat de Treball dels Pirineus, coordinada per l’investigador del Seminari d’Estudis i Recerques Prehistòriques (SERP), Xavier Mangado, i en la qual participen altres investigadors del SERP, investigadors de la Universitat de Girona, del CSIC-IMF i de les universitats de Saragossa, País Basc, Tolosa de Llenguadoc-TRACES i Burdeus-PACEA, ha renovat la xara temàtica PalMesoPyr.

La xarxa, que compta amb una subvenció de 6.000 euros en el cas català, pretén consolidar la creació d’una base de dades comuna sobre els recursos econòmics de les poblacions caçadores-recol·lectores pirinenques entre el 40.000 i el 6.000, i ser un mecanisme de contacte i intercanvi entre els seus integrants i de difusió de la recerca.

| Per a mes informació, cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.