Exposició: “20 anys d’excavacions arqueològiques a Castelló d’Empúries (1992-2012)”

Image (1) castellò.jpg for post 10309Amb motiu de la Festa de la Candelera i del vintè aniversari d’una de les primeres excavacions arqueològiques a Castelló d’Empúries, (Alt Empordà), el Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó organitza l’exposició “20 anys d’excavacions arqueològiques a Castelló d’Empúries (1992-2012)”.

La inauguració de l’exposició tindrà lloc el proper divendres 1 de febrer al Museu Cúria-Presó a les 20,30 aproximadament, i romandrà oberta del 2 al 24 de febrer de 2013. La mostra, fruit de la col·laboració entre la Generalitat de Catalunya, a travès del Departament de Cultura, el Museu d’Arqueologia de Catalunya-Girona i la Diputació de Girona, exhibirà una selecció dels materials arqueològics de diferents jaciments i èpoques procedents de les excavacions arqueològiques dutes a terme al centre històric al llarg dels darrers vint anys.

|Per a més informació cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.