El dia 15 de febrer de 2013 es tanca el termini per presentar les propostes de les VI Jornades de Joves en Investigació arqueològica (Barcelona)

El dia 15 de febrer de 2013 es tanca el termini per presentar les propostes de les VI Jornades de Joves en Investigació arqueològica que se celebraran a Barcelona entre el 7 i l’11 de maig de 2013, a la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona (UB) i a la Institució Milà i Fontanals, Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC).

L’Associació d’Investigadors/es UB Història i Arqueologia (AINUBHA) organitza a Barcelona les VI Jornades de Joves en Investigació Arqueològica (JIA 2013). L’esdeveniment rep el suport de les dues institucions i departaments que agrupen els seus membres: el Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia de la Universitat de Barcelona (UB) i el Departament d’Arqueologia i Antropologia de la Institució Milà i Fontanals del Consell Superior d’Investigacions Científiques (IMF-CSIC). Aquestes jornades estan destinades a tots aquells investigadors/es que encara no han llegit la seva tesi doctoral (inclosos els estudiants de Màster, Llicenciatura i Grau) per tal de fomentar l’intercanvi i la difusió d’idees, mètodes i tècniques d’investigació i promovent l’esperit científic entre tots ells i elles i amb l’objectiu de donar suport als investigadors/es predoctorals dins del món de la Història i l’Arqueologia.

L’estructura de les JIA 2013 es vertebrarà amb els següents eixos:

  • Workshops. Són la gran novetat d’aquestes jornades. Es tracta de tallers de gran interès per als joves arqueòlegs i arqueòlogues, amb la intenció d’oferir un espai de formació i de debat científic que completi l’acció de les JIA2013. Es realitzaran el dia abans de les sessions.
  • Comunicacions i debats en format de taula rodona. Seguint el model que es va establir en les anteriors JIA, les sessions s’organitzaran en format de taula rodona.
  • Pòsters. Per a cada una de les sessions i temàtica lliure.
  • Visites guiades i excursions. Es realitzaran el dia després de les sessions.

| Per a més informació, cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.