L’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC) obre el procés de convocatòria per seleccionar nou director

L’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC) obre el procés de convocatòria per seleccionar nou director. Els candidats han de tenir experiència en la direcció de projectes internacionals. El termini per presentar la sol·licitud s’acaba el 18 de març del 2013. Es preveu que l’anunci del nomenament sigui el 14 de juny.

L’ICAC obre convocatòria per la plaça de la direcció de la institució. El perfil dels candidats demana un distingit historial d’excel·lència científica i el pensament innovador necessari per portar una organització dinàmica. Els sol·licitants han de tenir un doctorat o un títol equivalent i han hagut de gestionat projectes internacionals així com posseir algun coneixement de l’entorn científic espanyol. Els sol·licitants han d’enviar un CV i una carta de presentació per correu electrònic al director de CERCA (a: applications@cerca.cat ).

L’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC) és un institut de recerca CERCA recolzada per un consorci de la URV i la Generalitat de Catalunya. CERCA és la xarxa pública de català dels instituts de recerca dedicat a la investigació, la formació i la difusió de coneixements en el camp de la civilització clàssica i la cultura. És un punt de referència científica internacional en l’àmbit de l’arqueologia clàssica i té vincles amb institucions, centres de recerca i universitats de tot el món. El seu camp d’estudi es compon principalment de l’arqueologia de la regió de la Mediterrània i àrees adjacents en què les cultures clàssiques desenvolupades.

L’ICAC està involucrat en un procés d’integració entre els tres instituts de recerca CERCA (IPHES-Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social; ICRPC-Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural, ICAC-Institut Català d’Arqueologia Clàssica) en el marc del programa SUMA, impulsat per PROP i la Generalitat de Catalunya. Aquest procés es porta a una aliança estratègica entre els socis per aconseguir una gestió important i eficiència científica, així com un augment de la visibilitat internacional.

Per a més informació, cliqueu aquí.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.