Curs: Arte Rupestre del Arco Mediterráneo de la Península Ibérica

Image (1) art-rupestre.jpg for post 10187El Centro Asociado UNED Cartagena ha organitzat pels propers dies 22, 23 i 24 de febrer de 2013 el curs “Arte Rupestre del Arco Mediterráneo de la Península Ibérica”, en commemoració dels 15 anys com a patrimoni mundial de la UNESCO.

El curs està dirigit per Sergio Ripoll López (Professor del Departament de Prehistòria i Arqueologia de la UNED), el Dr. D. Miguel San Nicolás del Toro (Jefe del Servei de Patrimoni de la Comunidat Autònoma de la Regió de Murcia) i la Sra. María del Carmen Berrocal Caparrós (Professora-Tutora de Prehistòria, Història Antiga i Cultura Material del Món Clàssic del Centro Universitario UNED de Cartagena).

Durant el seminari es farà un recorregut per la història de l’art rupestre del Mediterrani, posant èmfasi en els conjunts de l’art llevantí. També inclourà xerrades dedicades a la investigació i conservació de conjunts de pintures rupestres, alguna pràctica de laboratori, aplicació de noves tecnologies i una visita al Barranc de los Grajos i la Cova-sima de La Serreta (Cieza).

Per a més informació cliqueu aquí.

| Descarregueu programa en PDF |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.