Conferència “Western Mediterranean obsidians: diachronical trends of exploitation and exchange” dins del Cicle de conferències al Raval “Tal com som, tal com érem”

Image (1) csic_logo.png for post 10148El dia 31 de gener tindrà lloc la conferència: Western Mediterranean obsidians: diachronical  trends of exploitation and exchange”, a càrrec de Carlo Lugliè, dins del cicle de conferències VIII Cicle de Converses al Raval. Tal com som, tal com érem.

La conferència està organitzada pel Departament d’Arqueologia i Antropologia de la Institució Milà i Fontanals-CSIC i es realitzarà a la Residència d’Investigadors CSIC (Carrer Hospital, 64, Barcelona) a les 18 h.

| Per a més informació podeu trucar a 934 423 489 o clicar aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.