Màster en Arqueologia i Patrimoni Virtual: documentació, preservació i difusió del patrimoni en l’era digital, curs 2013-1014

Image (1) seav1.jpg for post 10105Neix un programa docent que per primera vegada recull de manera global com a una nova disciplina el Patrimoni Virtual, i que vol integrar totes les àrees d’actuació, especialitats i metodologies especifiques.

Per al curs 2013-1014 s’ha iniciat una important i pionera iniciativa per tal que el nostre patrimoni històric i arqueològic afronti els desafiaments que aquest segle XXI ens presenta d’una manera sostenible i intel·ligent. Entenent que el col·lectiu de professionals vinculats al patrimoni, cada vegada més multidisciplinari, requereix programes de formació d’avantguarda que des del seu àmbit disciplinar, li proporcionin una qualificació específica adaptada la realitat actual. En aquesta línia, s’ha desenvolupat des del si de la Societat Espanyola d’Arqueologia virtual (SEAV) i en col·laboració amb divuit Grups de Recerca de 15 Universitats espanyoles un Programa de Formació Nacional en Patrimoni i Arqueologia Virtual ja en curs i titulat SEAV TRAINING que aviat tindrà igualment la seva implantació a nivell internacional així com un programa específic per a països d’Iberoamèrica. El Pla de Formació SEAV TRAINING ofereix dues titulacions pròpies, Màster i Curs d’Expert SEAV, la segona convocatòria del qual comença al febrer, i el Màster en Arqueologia i Patrimoni Virtual: documentació, preservació i difusió del patrimoni en l’era digital, que arrancarà el curs 2013-2014.

| Descarregueu programa del màster en PDF |

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.