Jornada de Tecnología y Patrimonio Cultural a la UAB

Image (1) seav.jpg for post 10101El proper dia 28 de Gener de 2013 se celebrarà a l’Auditori de la Facultat de Lletres de la Universitat Autònoma de Barcelona, a les 9:30h com a hora d’inici, la primera “Jornada de Tecnología y Patrimonio Cultural”.

Durant mitja jornada dedicada al patrimoni i la tecnologia informàtica es realitzarà la presentació d’aquests estudis a alumnes d’arqueologia, història, humanitats, art i altres ciències socials de totes les universitats catalanes i a professionals interessats en el tema.

La Jornada està organitzada per la Sociedad Española de Arqueología Virtual (SEAV) i compta amb la participació d’INNOVA Center, des d’on es parlarà de patrimoni cultural en l’era digital, de noves tecnologies, d’arqueologia i patrimoni cultural virtual, d’aplicacions i formació.

| Descarregueu programa en PDF|

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.