Presentació de les actes: “Les necròpolis d’incineració entre l’Ebre i el Tiber (s. IX-VI aC)” al MAC Barcelona

El proper dia 25 de gener a les 7 de la tarda al Museu d’Arqueologia de Catalunya a Barcelona (Passeig de Santa Madrona, 39. Parc de Montjuïc) tindrà lloc la presentació de la publicació “Les necròpolis d’incineració entre l’Ebre i el Tiber (s. IX-VI aC): Metodologia, pràctiques funeràries i societat”.

L’exemplar conté les actes de la taula rodona Les necròpolis d’incineració entre l’Ebre i el Tíber (segles IX-VI aC): Metodologia, pràctiques funeràries i societat, que es va celebrar al Museu d’arqueologia de Catalunya a Barcelona durant els dies 21 i 22 de novembre  de 2008, i que va originar els 36 articles recopilats ara en aquesta nova publicació, que s’edita dintre de la  col·lecció de les monografies del MAC a Barcelona amb el número 14.

A l’acte de presentació de la publicació assistiran Xavier Llovera, director del Museu d’Arqueologia de Catalunya, junt amb els organitzadors de la taula Rodona i directors científics de la publicació: M. Carme Rovira Hortalà (MAC),  F. Javier López Cachero (UB – SERP) i Florent Mazière (INRAP).

| Per a més informació, cliqueu aqui |

| Descarregueu la invitació en pdf |

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.