Jornada de Portes Obertes a la Vil·la romana de Centcelles

Image (1) centcelles-exterior.jpg for post 9997Amb motiu de la celebració de les festes de Sant Sebastià (patró de Constantí) el proper diumenge 20 de gener, el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona organitza unes Jordanes de Portes Obertes a la Vil·la romana de Centcelles (Afores, s/n, 43120 Constantí), que es podrà visitar de manera gratuïta de 10:00 a 14:00 h.

Durant la visita es projectarà l’audiovisual “Descobrir Centcelles”, una proposta d’apropament al monument que vol facilitar el coneixement d’aquest important conjunt, que està declarat  Patrimoni Mundial.

| Per a més informació podeu trucar a 977 25 15 15 / 077 52 33 74 |

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.