Presentació del llibre “Epigrafia funerària d’estrangers a Atenes (segles VI-IV aC)”

Image (1) epigrafia.jpg for post 9758

El proper dimecres 09 de gener a les 12:00 h tindrà lloc la presentació del llibre “Epigrafia funerària d’estrangers a Atenes (segles VI-IV aC)”d’Anna Ginestí Rosell a la Sala d’Actes “Frederic Udina” de la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

La presentació  del llibre anirà a càrrec de Carlos Varias, professor titular de Filologia Grega de la UAB.

Epigrafia funerària d’estrangers a Atenes (segles VI-IV aC)”, el volum número 19 de la col·lecció Documenta, analitza minuciosament 519 epitafis funeraris que deixaren els estrangers que varen viure a Atenes des d’època tardo-arcaica fins al final de l’època clàssica i que ens parlen del grau d’integració d’aquestes persones a la polis.

| Descarregueu invitació |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.