L’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC) i Leica Geosystems realitzaran el model 3D de les basíliques de l’amfiteatre de Tarragona

Image (1) leica.jpg for post 9753El passat 17 de desembre es van dur a termes els treballs d’escàner làser, que formen part d’un estudi més ampli de les basíliques de l’amfiteatre de Tarragona, on hi col·laboren l’ICAC el Museu Bíblic i l’Ajuntament de Tarragona amb l’objectiu de conèixer l’edifici al mil·límetre.

Aquest tipus de treballs permetran conèixer detalladament l’estructura de l’amfiteatre i  ajudaran als arqueòlegs a analitzar l’evolució de l’edifici al llarg del temps. Un cop obtinguts els resultats, el primer objectiu és presentar una exposició de l’amfiteatre per la Tarraco Viva del 2013 perquè la ciutadania conegui quins treballs s’han anat realitzant a l’edifici els darrers anys, així com una nova musealització del propi amfiteatres amb cartells nous que ajudin a explicar al visitant el funcionament de l’edifici.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.