Propera sessió del Cicle de Seminaris 2012-2013 del Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia de la Universitat de Barcelona

Image (1) orkney.jpg for post 9564

El proper dimecres 19 de desembre a les 18:30 h tindrà lloc una nova sessió del Cicle de Seminaris 2012-2013 del Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia de la Universitat de Barcelona. L’acte tindrà lloc al Seminari del Departament de Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia de la Facultat de Geografia i Història (Carrer Montalegre 6-8, Barcelona).

El seminari serà impartit per la Dra. Irene Garcia i Rovira (Honorary Research Fellow, University of Manchester) sota el títol “Espacios de producción cultural. Una aproximación al estudio del rol de la cultura material en la formación de cultural híbridas. Las Islas Orcadas (Escocia) a finales del IV milenio BC.”

Les xerrades estan destinades a estudiants de grau, llicenciatura, màster, doctorands, investigadors, professorat de tots els centres, així com a totes les persones interessades, i són gratuïtes. Aquests seminaris estan reconeguts com activitats dins del doctorat de Societat i Cultura de la Facultat de Geografia i Història de la UB.

| Descarregueu cartell aquí |      | Descarregar resum aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.