Inauguració de l’exposició “I+D. Ibers + Desenvolupament” a Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès)

El proper dijous 20 de desembre de 2012, a les 19:30h, se celebrarà la inauguració de l’exposició “I+D. Ibers + Desenvolupament” al Museu Torre Balldovina de Santa Coloma de Gramenet (plaça de Pau Casals, s/n), que romandrà oberta fins el dia 17 de març de 2013, i compta amb tot un seguit d’activitats pedagògiques paral·leles adreçades a tot tipus de públic.

Aquesta mostra presenta un recorregut pels àmbits temàtics més singulars de la cultura ibèrica i treu a la llum un conjunt de peces que apropen al visitant al món de la creació, de l’enginy i del desenvolupament tecnològic dels ibers. Algunes de les innovacions tecnològiques dels ibers foren invencions originals, i d’altres adaptacions, o fins i tot còpies.

L’exposició ha estat produïda conjuntament per la Xarxa de Museus Locals, el Museu Torre Balldovina, el Museu i Poblat ibèric de Ca n’Oliver i els ajuntaments de Santa Coloma de Gramenet i de Cerdanyola del Vallès amb la intenció de donar a conèixer les innovacions que ens han arribat amb el món Iber i que encara perduren, d’una manera o altra, en la nostra vida quotidiana.

Per a més informació sobre les activitats, cliqueu aquí.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.