Seminari d’arqueologia clàssica “Ciutat i territori al conventus Tarraconensis: casos d’estudi i estat de la recerca”

El dijous 20 de desembre de 2012, de 10h a 19 h, s’organitza a l’ICAC el seminari d’arqueologia clàssica “Ciutat i territori al conventus Tarraconensis: casos d’estudi i estat de la recerca”.

La jornada s’organitza en el marc del projecte I+D HAR2009-10752 “Interacción y articulación urbs-territorium en el Conventus Tarraconensis. Análisis intrínseco y comparado de tres exponentes significativos” dirigit pel Dr. Josep Guitart (UAB-ICAC).

En aquest seminari es presentaran, d’una banda, els resultats aconseguits fins ara en el marc d’aquest projecte i, d’altra banda, alguns dels treballs realitzats pel Grup Consolidat de Recerca (2009SGR1163) format per investigadors de la UAB i de l’ICAC que treballen en diversos projectes relacionats amb l’arqueologia de la ciutat antiga: el Puig Castellar(Santa Coloma de Gramenet, Barcelonès), Iesso (Guissona, la Segarra), la zona del Baix Llobregat, Iltirta (Lleida), Egara (Terrassa, Vallès Oriental) o Can Tacó-Turó d’en Roïna /Mons Observans(Montlemó i Montornès del Vallès, Vallès Oriental).

La jornada, amb una dotzena d’intervencions, és gratuïta i oberta a tots els públics però el nombre de places està supeditat a l’aforament de la Sala d’Actes.

| Descarregueu programa en PDF |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.