La Nova Carta Arqueològica de Barcelona

El Servei d’Arqueologia de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona ha realitzat, en format de geoportal virtual, la nova Carta Arqueològica de Barcelona.

L’objectiu de la carta arqueològica de Barcelona ha estat generar un conjunt d’informació unificada, on queda recollida tota la documentació del patrimoni arqueològic de la ciutat, des de la prehistòria fins la guerra civil, per elaborar un document essencialment orientat vers l’anàlisi, diagnòstic i avaluació dels dipòsits estratigràfics del subsòl, i del patrimoni construït, en estreta relació amb la gestió urbanística de l’Ajuntament.

A banda de fitxes d’intervencions, hi ha fitxes d’unitats, documents que representen elements d’interès o entitats amb personalitat de la història de Barcelona, amb un tret diferencial propi que li pot venir donat, tant per la seva tipologia (Unitat Funcional) com per la seva cronologia (Unitat Temporal).

Per accedir a la Carta Arqueològica de Barcelona cliqueu aquí.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.