Exposició: Play Stories. Juga i aprèn amb els Clicks, al Museu de Badalona

El Museu de Badalona proposa l’exposició: Play Stories. Juga amb els Clicks, del 5 de desembre de 2012 al 27 de gener de 2013. Una activitat lúdica i cultural adreçada a públic familiar creada per l’Associació AesClick.

A través dels diferents muntatges creats per a l’ocasió, els visitants del Museu de Badalona es representen escenaris de diferents èpoques històriques d’una forma lúdica i divertida, que satisfarà la il·lusió dels petits i la nostàlgia dels grans. L’exposició recrea amb tota mena de detalls des dels dinosaures i els primers homínids fins a les excavacions arqueològiques del segle XXI, passant per l’Egipte dels faraons, els torneigs dels cavallers medievals, les expedicions militars de Napoleó o la creació de grans museus com el British o el Louvre.

Cal posar l’accent, però, en dos diorames de temàtica badalonina: el que transporta als visitants a l’any 1493, quan els Reis Catòlics reben Colom en una recreació de Sant Jeroni de la Murtra, edifici que estrena vitralls per a l’ocasió, i el diorama protagonista de la mostra, dedicat a un dia a la vida quotidiana de Baetulo (segle I dC).

Prop de 250 personatges/clicks omplen de vida el temple, el fòrum i els carrers. Pel decumanus desfila una legió que marxa a la conquesta d’altres territoris. Fins i tot, en la recreació de les termes, es pot veure com l’emperador August es banya.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.