Exposició: Play Stories. Juga i aprèn amb els Clicks, al Museu de Badalona

El Museu de Badalona proposa l’exposició: Play Stories. Juga amb els Clicks, del 5 de desembre de 2012 al 27 de gener de 2013. Una activitat lúdica i cultural adreçada a públic familiar creada per l’Associació AesClick.

A través dels diferents muntatges creats per a l’ocasió, els visitants del Museu de Badalona es representen escenaris de diferents èpoques històriques d’una forma lúdica i divertida, que satisfarà la il·lusió dels petits i la nostàlgia dels grans. L’exposició recrea amb tota mena de detalls des dels dinosaures i els primers homínids fins a les excavacions arqueològiques del segle XXI, passant per l’Egipte dels faraons, els torneigs dels cavallers medievals, les expedicions militars de Napoleó o la creació de grans museus com el British o el Louvre.

Cal posar l’accent, però, en dos diorames de temàtica badalonina: el que transporta als visitants a l’any 1493, quan els Reis Catòlics reben Colom en una recreació de Sant Jeroni de la Murtra, edifici que estrena vitralls per a l’ocasió, i el diorama protagonista de la mostra, dedicat a un dia a la vida quotidiana de Baetulo (segle I dC).

Prop de 250 personatges/clicks omplen de vida el temple, el fòrum i els carrers. Pel decumanus desfila una legió que marxa a la conquesta d’altres territoris. Fins i tot, en la recreació de les termes, es pot veure com l’emperador August es banya.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.