Exposició temporal del Museu Arxiu Municipal de Calella Josep M. Codina i Bagué: “Calella 2000 anys enrere. La vil·la romana del roser, un centre productor de vi”

Image (1) Calella1.jpg for post 9341El proper 1 de desembre de 2012, a les 19h, s’inaugurarà la nova exposició temporal instal·lada al Museu Arxiu Municipal de Calella Josep M. Codina i Bagué (C/ Escoles Pies, 36) titulada “Calella 2000 anys enrere. La vil·la romana del roser, un centre productor de vi”, i romandrà oberta fins al 31 de maig de 2013.

L’exposició està organitzada pel mateix Museu Arxiu Municipal i l’Ajuntament de Calella, amb el suport de la Diputació de Barcelona. Es tracta d’una exposició destinada a tots els públics, realitzada gràcies a les tasques arqueològiques a la vil·la romana del Roser i a la participació del municipi. El discurs de l’exposició fa un repàs de la Calella de fa 2000 anys, com a centre productor de vi, a través de l’arqueologia. A més, compta amb un seguit d’activitats i tallers relacionats amb el món romà, oferts per Arqueonet.

Una resposta a “Exposició temporal del Museu Arxiu Municipal de Calella Josep M. Codina i Bagué: “Calella 2000 anys enrere. La vil·la romana del roser, un centre productor de vi”

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.