Exposició temporal del Museu Arxiu Municipal de Calella Josep M. Codina i Bagué: “Calella 2000 anys enrere. La vil·la romana del roser, un centre productor de vi”

Image (1) Calella1.jpg for post 9341El proper 1 de desembre de 2012, a les 19h, s’inaugurarà la nova exposició temporal instal·lada al Museu Arxiu Municipal de Calella Josep M. Codina i Bagué (C/ Escoles Pies, 36) titulada “Calella 2000 anys enrere. La vil·la romana del roser, un centre productor de vi”, i romandrà oberta fins al 31 de maig de 2013.

L’exposició està organitzada pel mateix Museu Arxiu Municipal i l’Ajuntament de Calella, amb el suport de la Diputació de Barcelona. Es tracta d’una exposició destinada a tots els públics, realitzada gràcies a les tasques arqueològiques a la vil·la romana del Roser i a la participació del municipi. El discurs de l’exposició fa un repàs de la Calella de fa 2000 anys, com a centre productor de vi, a través de l’arqueologia. A més, compta amb un seguit d’activitats i tallers relacionats amb el món romà, oferts per Arqueonet.

Una resposta a “Exposició temporal del Museu Arxiu Municipal de Calella Josep M. Codina i Bagué: “Calella 2000 anys enrere. La vil·la romana del roser, un centre productor de vi”

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.