Tàrraco Biennal: 1er Congrés Internacional d’Arqueologia i Món Antic

Image (1) Tarraco-biennal.jpg for post 9206Us recordem que els propers 29 i 30 de novembre i 1 de desembre, se celebrarà el congrés “Tàrraco Biennal. 1er Congrés Internacional d’Arqueologia i Món Antic. Govern i societat a la Hispània romana. Novetats epigràfiques. Homenatge a Géza Alföldy”, a l’Antiga Audiència de Tarragona (Plaça del Pallol), organitzat pel Patronat de la Fundació Privada Mútua Catalana, entitat tarragonina sense ànim de lucre que té com a objectiu la promoció de la cultura, i que ha acordat el patrocini del Primer Congrés Arqueològic Internacional Tàrraco Biennal, primer dels que s’aniran succeint cada dos anys.

Aquest primer congrés retrà un sincer homenatge a la figura de l’admirat professor Géza Alföldy, que va morir a Atenes el passat més de novembre, i a la Tàrraco que tant va estimar. El congrés s’estructurarà entorn a les propostes d’un grup d’especialistes, els coneixements dels quals es projecten i es divulguen a la ciutadania que s’interessa pel seu passat.

Per a obtenir tota la informació relacionada, cliqueu aquí.

A més, en el context d’aquest congrés, el director del MNAT prendrà part en la presentació del llibre “X. Dupré. Opera Selecta” editat en homenatge a Xavier Dupré i Raventós, amb la participació de vuit entitats i institucions vinculades amb la intensa activitat que Xavier Dupré va defensar en els àmbits de la gestió, recerca i difusió del patrimoni arqueològic. La presentació tindrà lloc al Palau Municipal el dissabte 1 de desembre, a les 10 del matí, en un acte en el qual es presentaran també altres novetats editorials relacionades amb la Tarragona romana.

També es presentarà, des del MNAT, i juntament amb el Col·lectiu de teatre TeclaSmith, la producció AVE SALVE, inscrita en el cicle “Clàssics a escena”, que se celebrarà al Museu Arqueològic els dies 29 i 30, a les 21 hores.

| Descarregueu tríptic i programa en PDF |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.