Publicacions al Seminari d’Estudis i Recerques Prehistòriques de la Universitat de Barcelona

Image (1) 6_Pintada-web.jpg for post 9159El 29 de novembre Albert Rubio Mora, investigador del SERP, defensarà públicament la seva Tesi Doctoral titulada “El yacimiento arqueológico de la cueva de El Ratón. Una cueva con pinturas en la Sierra de San Fransico (Baja Califorina Sur, México). El mural pintado”. D’altra banda, el Butlletí de la Société Préhistorique Francaise ha publicat un compte rendu sobre la monografia número 8 dels Treballs del SERP.

La defensa de la Tesi Doctoral “El yacimiento arqueológico de la cueva de El Ratón. Una cueva con pinturas en la Sierra de San Fransico (Baja Califorina Sur, México). El mural pintado”, d’Albert Rubio Mora tindrà lloc el proper 29 de novembre a les 11:00h a la Sala Gran de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona. El tribunal estarà integrat pel Dr. J. M. Fullola (President), el Dr. R. Viñas (Vocal) i el Dr. N. Soler (Secretari), essent la directora la Dra. M. A. Petit.

El Butlletí de la Préhistorique Française ha publicat un compte rendu sobre la monografia número 8 dels Treballs del SERP, titulat “El Paleolítico superior peninsular: Novedades del siglo XX” del qual us n’adjuntem una còpia en PDF.

| Descarregar compte rendu |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.