Espiera. Compartint Coneixements Arqueològics organitza el cicle de conferències “Desmuntant Lara Croft. Dones, Arqueologia i Universitat”

Espiera. Compartint Coneixements Arqueològics, amb el patrocini de la Universitat de València, organitza el cicle de conferències “Desmuntant Lara Croft. Dones, Arqueologia i Universitat”que tindrà lloc els propers 27-28-29 de novembre de 2012, a les 17:30h, al Saló d’Actes Joan Fuster de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València.

Aquesta activitat és una retrospectiva sobre el paper de les dones en el departament de Prehistòria i Arqueologia de la Universitat de València des dels anys 30 fins l’actualitat. Comptarà amb el suport d’una exposició fotogràfica, documental i un seguit de conferències:

Dimarts 27
17:30-18:00 Presentació al Saló d’Actes Joan Fuster
18:00-18:30 Projecció del documental
18:40-19:30 Conferència ‘Estudis de gènere en arqueologia: passat, present i futur’ a càrrec de la Dra. Mireia López-Bertran (Fundación Española para la Ciencia y Tecnología / Archaeology, School of Humanities, University of Glasgow)
19:30-20:00 Inauguració de l’exposició i visita guiada

Dimecres 28
18:00-18:50 Conferència ‘Postales desde el pasado’ a càrrec de la Dra. Carmen Aranegui (Dpt. Prehistòria i Arqueologia UVEG)
19:00-19:50 Conferència ‘De la naturaleza muerta al paisaje con figuras en la Arqueología (ibérica)’ a càrrec de la Dra. Consuelo Mata (Dpt. Prehistòria i Arqueologia UVEG)

Dijous 29
18:00-18:30 Projecció del documental
18:30-19:00 Conferència ‘On estem? On anem? Les estadístiques parlen’ a càrrec Miguel Ángel Bel i Carmen Martínez (Espiera)
19:15-20:00 Conferència ‘Viure l’arqueologia i viure de l’arqueologia sent dones’ a càrrec de Begoña Soler (Museu de Prehistòria de València) i Paula Jardón (D’Arqueo i Dpt. Didàctica i Organització Escolar UVEG)
20:00 Clausura

Per a més informació cliqueu aquí.

| Descarregueu programa en PDF |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.