S’inicien els treballs d’excavació a la Rue du Pont de Tanneries à Dijon: un hospital des de l’Edat Mitjana fins a l’Època Contemporània

Vista de l'espai que ocupava l'hospital del districte de la Rue des Tanneries à Dijon
Vista de l’espai que ocupava l’hospital del districte de la Rue des Tanneries à Dijon

En el marc del projecte de renovació urbanística de la zona, des del passat mes d’octubre i fins al febrer de 2013, l’INRAP realitzarà diversos treballs d’excavació a la zona de Pont des Tanneries, ubicat al sud del centre històric de la ciutat de Dijon i que afectarà a una superfície d’1,4 hectàrees.

Els treballs d’excavació són la continuació de les prospeccions realitzades durant la tardor de 2011 on es va documentar una important densitat de vestigis amb un interès científic de primer ordre, ja que permetran enriquir les diverses problemàtiques lligades a l’antropologia moderna, a la història de les epidèmies durant l’època moderna i a les tècniques relacionades amb les instal·lacions hidràuliques. Els arqueòlegs creuen que l’estudi d’aquest zona oferirà importants coneixements sobre els agents patògens i la seva evolució.

| Per a més informació, cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.