Seminari CSIC-IMF: Nouvelles recherches sur l’Holocene moyen au Brésil: l’apport d’une etude techno-fonctionnelle

Image (1) seminari-CSIC.jpg for post 9183La línia d’investigació d’”Estabilitat i Canvi Social a les Societats Humanes: passat, present i futur” del Departament d’Arqueologia i Antropologia del CSIC-IMF organitzen el seminari titulat “Nouvelles recherches sur l’Holocene moyen au Brésil: l’apport d’une etude techno-fonctionnelle”.

Avui, 21 de novembre de 2012, a les 15:30h, a l’Aula Gran de la Torre, al 1r pis, de la Institució Milà i Fontanals (C/ Egipcíaques, 15, Barcelona), es realitzarà aquesta conferència, a càrrec del Grup d’investigació ANTET (Anthropologie de Thecnique et Territoire), guiada per Amélie da Costa, de la Université de Nanterre (France).

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.