Seminari CSIC-IMF: Nouvelles recherches sur l’Holocene moyen au Brésil: l’apport d’une etude techno-fonctionnelle

Image (1) seminari-CSIC.jpg for post 9183La línia d’investigació d’”Estabilitat i Canvi Social a les Societats Humanes: passat, present i futur” del Departament d’Arqueologia i Antropologia del CSIC-IMF organitzen el seminari titulat “Nouvelles recherches sur l’Holocene moyen au Brésil: l’apport d’une etude techno-fonctionnelle”.

Avui, 21 de novembre de 2012, a les 15:30h, a l’Aula Gran de la Torre, al 1r pis, de la Institució Milà i Fontanals (C/ Egipcíaques, 15, Barcelona), es realitzarà aquesta conferència, a càrrec del Grup d’investigació ANTET (Anthropologie de Thecnique et Territoire), guiada per Amélie da Costa, de la Université de Nanterre (France).

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.