Seminari CSIC-IMF: Nouvelles recherches sur l’Holocene moyen au Brésil: l’apport d’une etude techno-fonctionnelle

Image (1) seminari-CSIC.jpg for post 9183La línia d’investigació d’”Estabilitat i Canvi Social a les Societats Humanes: passat, present i futur” del Departament d’Arqueologia i Antropologia del CSIC-IMF organitzen el seminari titulat “Nouvelles recherches sur l’Holocene moyen au Brésil: l’apport d’une etude techno-fonctionnelle”.

Avui, 21 de novembre de 2012, a les 15:30h, a l’Aula Gran de la Torre, al 1r pis, de la Institució Milà i Fontanals (C/ Egipcíaques, 15, Barcelona), es realitzarà aquesta conferència, a càrrec del Grup d’investigació ANTET (Anthropologie de Thecnique et Territoire), guiada per Amélie da Costa, de la Université de Nanterre (France).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s